Naar ArTimes.eu
ArTimes titanium atelier * Twekkelerweg 132 * 7553 LN Hengelo Ov.
Telefoon 074 250 78 71 * 06 55 940 790
Naar ArTimes.eu
Atelier en winkel open op afspraak
route
Naar de galerie en prijzen van ArTimes
Naar ander titanium van ArTimes
ArTimes titanium
Collectie/Prijzen
Informatie
Bestellen/Contact
Informatie over titanium en ArTimes
Locatie ArTimes in HengeloGea Haveman-Huigen, 1959. Edelsmid en vormgever. Gespecialiseerd in sieraden en voorwerpen van titanium, soms gecombineerd met andere (edel)metalen, kunststof, hout of rubber. Na klassieke scholing aan de vakschool in de tweede helft van de jaren ‘90 de uitdaging met titanium aangegaan. Vanaf die tijd runt Gea de winkel met atelier ArTimes in Hengelo Ov.; hier zijn titanium sieraden en ringen te zien en te koop.
Gea’s werk is individueel design en handwerk, dus kunnen er kleine verschillen ontstaan in de uitvoering en de afwerking van uw titanium ring; het resultaat is een uniek en persoonlijk sieraad.


Soms wordt titanium geëtst en krijgt dan een mat, grijs oppervlak. Indien gepolijst, geeft titanium een prachtige diep-zilveren metaalglans. Titanium kan ook kleur weerkaatsen. Gea haalt deze kleuren tevoorschijn gedurende een zelf ontwikkeld proces van elektrolytisch anodiseren. Veel voorkomende kleuren zijn brons, blauw, paars, geel en groen. Om kleuren te beschermen tegen beschadiging zijn ze bij ringen, waar nodig,
ve
rdiept aangebracht. Titanium behoeft geen onderhoud en opnieuw of anders kleuren is mogelijk.Pand ArTimes in Hengelo Ov.
.
De sieraden van ArTimes worden exclusief voor u door Gea gemaakt. Bovendien ontvangt u een ring een week op proef. Bevalt de ring niet, of blijkt de maat niet goed, dan kunt u het sieraad terug sturen. Nieuw materiaal, maar klassieke service!

U kunt uw keuze bepalen aan de hand van de voorbeelden op deze site. Voor per- soonlijke toelichting kunt u per mail of telefonisch contact opnemen (tot 23:00 uur). Een andere goede mogelijkheid is om het atelier in Hengelo te bezoeken en daar voorbeelden te bekijken en u laten voorlichten over de vele uitvoeringen (klik route).

Het is gewenst dat u voor uw bezoek een afspraak maakt, want Gea is niet altijd in haar atelier aanwezig. Op afspraak bent u 7 dagen per week welkom, ook 's avonds.